promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűsítő eső robog Magyarország felé, itt csaphat le - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani kedden.

Az elmúlt időszakban már Magyarországra is megérkezett az ősz előszele, amely néha kisebb záporokkal és zivatarokkal járt, sőt, volt olyan nap az előző héten, amikor jócskán kaptunk a nyakunkba is. Most pedig úgy tűnik, hogy az elkövetkező hét is olyan lehet, hogy egy kis záporra vagy éppen zivatarra lehet majd számítani Magyarország egyes részein?

Mégis milyen idő jöhet majd keddre?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) majd a keddi nap folyamán az északi és északkeleti országrészben közepesen vagy erősen felhős lehet az ég, így pedig ezeken a helyeken akár ismétlődő jelleggel is várható eső vagy zápor. Az Észak-Dunántúlon pedig zivatarok is kialakulhatnak. De azt is tudni lehet, hogy a legtöbb napsütés valószínűleg Magyarország délnyugati részén valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 24 és 29 fok között várható.

Ám ott, ahol felhől lesz az ég, illetve csapadékra is számítani lehet, ott alacsonyabb értékekre számíthatunk. Ezeken a helyeken 21 és 23 között lehet a csúcshőmérséklet.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében pedig térképre terítve is láthatjátok, hogy milyen idő várható majd Magyarországon az elkvöetkező időszakban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás