promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: esőre ne is számítson, aki Magyarország ezen részein él, mutatjuk, melyik területeken lehet zápor és zivatar
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kedden is több helyen várható eső, de az ország bizonyos részein továbbra is szárazság lesz.

A hét közepén egy hidegörvény érkezik Magyarországra, ami jelentősen befolyásolni fogja hazánk időjárását. Az előrejelzések szerint ez a hidegörvény a szerdai napon érhet el minket, addig azonban lássuk, milyen idő lesz kedden, és az ország mely részein várható eső, záporok és zivatarok.

Hétfő éjszaka szakadozott felhőzet lesz felettünk, amelyből eleinte főleg a Dunántúlon, majd a Dunától keletre is előfordulhat zápor, zivatar, lokálisan felhőszakadás. Az éjszaka második felétől az északi határvidéken lehet kevesebb a felhő. Több helyen élénk marad az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 21 fok között valószínű, de az északi völgyekben ennél hidegebb lehet.

Kedden észak felől csökken a felhőzet, de a napsütést szinte országszerte gomolyfelhők zavarhatják. A záporok, zivatarok egyre inkább a déli és a keleti megyékbe szorulnak vissza, sőt délután a keleti határ mentén újabbak is kialakulhatnak. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, főként az északkeleti és északnyugati megyékben erős széllökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás