promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront robban be Magyarországra, és megtöri az óriási kánikulát már most ezen a héten? Az OMSZ videós előrejelzésében térképre vetítve láthatjátok, mi következik majd
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre számíthatunk az elkövetkező időszakban.

A hétvégén hűsítő esők érkeztek Magyarországra, így nagyon sokan végre fellélegezhettek a korábbi óriáis kánikulák után, szombaton és vasárnap is záporok, zivatarok és esők tarkították a hétvégét. Ám hétfén már újra visszatért a kánikula, és nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkező napokban végig velünk lesz a hőség. Valószínűleg már most mindenki arra kíváncsi, hogy mikor érkezhet újra egy-egy megváltó zápor.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) időjárás-jelentéséből most kiderül, hogy egyelőre úgy tűnik, ezen a héten is hét vége felé érkezhet egy hűsítő hidegfront Magyarországra, a hét többi napján azonban melegedésre számíthatunk.

A YouTube-videós előrejelzésből megtudhatjuk, hogy az elkövetkező napokban anticiklon alaítja majd hazánk időjárását, emiatt pedig fokozódó kánikulára számíthatunk legalább a hétvégéig. A hét legvégéig így száraz és meleg levegő érkezik majd hazánkba.

Ám egyelőre úgy tűnik, vasárnap már feltűnik az a hidegront, amely után vasárnap délután és hétfőn az ország több helyén záporok és zivatarok is kialakulhatnak.

Az időjárás-jelentést, és azt, hogy pontosan mire számíthatunk, megnézhetitek az Országos Meteorológiai Szolgálat videójában is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás