promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: újra berobban a kánikula Magyarországra, és már azt is tudjuk, hogy mikortól jön pontosan - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásra lehet számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban inkább a kellemes hőség és a frissítő meleg váltakozott Magyarországon, és némi csapadék is hullott azégből, amely frissítő légtömegeket mozgatott meg felettünk. Aztán egy kisebb hidegfront hatására hűvösebb légtömegek érkeztek a Kárpát-medencébe, ez pedig még most is érezteti a hatását.

De vajon mikor tér vissza a kánikula?

Az Időkép előrejelzései szerint vasárnap még kevés felhő zavarja meg a napsütést, miközben csapadék nem valószínű majd a hét utolsó napján. Hajnalra 6-16 fokig hűl majd a hőmérséklet, a csúcshőmérséklet 25-30 fok között várható. 

Majd a jövő héten, a hét első felében folytatódik majd a napos idő. A délutáni maximumok emelkedő tendenciát mutatnak majd, kedden 29-34, szerdán 33-37 fokot mérhetünk. Az előrejelzések szerint délután már 33-38 fokos kánikulára is készülhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő várható majd Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás