promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, közeledik a nap, és ennek nagyon nem fogsz örülni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet a héten Magyarországon.

Nagyon mgérkezett a tavasz Magyarországra, és nnak ellenére, hogy esőkben is részünk volt, szépen kisütött majd' minden nap a Nap is. Az elmúlt hét errről szólt, ám msot úgy tűnik, hogy egy kisebb fordulat is várható az időjárásban. Nemsokára.

De kedden például még az Időkép előrejelzései szerint nagyon szép napunk lesz, a csúcshőmérséklet 21 és 27 között alakul majd, a Dunántúlon záporok és zivatarok is kialakulhatnak helyenként.

Szerdán is 24-29 fokos maximumok lehetnek országszerte. Csütörtökön pedig akár nyári meleg is jöhet, valahol például akár 32 fokot is mérhetünk.

De mégis mikor jöhet változás?

Pénteken előreláthatólag egy hidegfront éri majd el hazánkat, ám a meleg ekkor sem tágít majd, ennek ellenére sokan nem fognak majd örülni, mivel északnyugatira fordul majd a szél, és újra záporos, zivataros idővel kell majd számolnunk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzéséből térképre vetítve is láthatjátok majd, hoyg az elkövetkező napokban milyen idő várható majd az ország egyes részein, hol lesz a legmelegebb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás