promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: ekkor fog megérkezni Magyarországra egy brutális hidegfront
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már szinte mindenki biztosra mondja, hogy húsvétra fog elromlani az idő egy hidegfront miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat már kiadta az előrejelzését erre a hétre. Azt jósolták még tegnap, hogy csütörtökig fokozatosan fog felmelegedni a hőmérséklet, aztán a hosszú hétvégére elromlik az idő. Mikor máskor, nem igaz?

Az időkép is arról számolt be, hogy pénteken egy hidegfront veszi célba Magyarországot. Jönnek a zivatarok, és fel fog támadni az északnyugati szél. Húsvétra sajnos akár 10 fokkal is visszaeshet a hőmérséklet. Ezt egy hideg, sarkvidéki eredetű légtömeg fogja okozni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint azonban addig semmi komolyabb változásra nem kell számítani az időjárásban. Ma este csak néhol lehetnek gyengén felhős területek. Estétől csapadék nem várható, és a légmozgás is gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul.

Kedden is nyugodt marad az idő. Míg a keleti harmadban gomolyfelhők, másutt legfeljebb fátyolfelhők zavarhatják a napsütést. Csapadék nem valószínű, és a szél se nagyon mozdul meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás