promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: visszatér a havazás szerdán Magyarország ezen területén, délelőtt sok helyen fog esni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható a hosszú hétvége után.

Az elmúlt időszakban már a tavasz és a tél határmezsgyéjén táncoltunk az időjárás szempontjából, ugyan a reggelek és hajnalok általában fagyosak és hidegek voltak, de kora délutánra megérkezett általában a kellemes idő Magyarországra.

Vajon mi várható a továbbiakban?

Az Időkép előrejelzései szerint szerdán visszajön a rosszabb idő, így szerdára virradó éjszaka, majd a reggeli és délelőtti órákban az ország több helyén várhatók majd esők, záporok, sőt, az Északi-középhegységben átmenetileg havas eső, illetve havazás is kialakulhat majd.

Napközben azonban már északnyugat felől egyre több helyen felszakadozik majd a felhőzet, azért kisebb záporok előfordulhatnak majd elszórtan. Estére azonban mindenhol megszűnik majd a csapadék, miközben az északnyugai szél a Dunántúlon és Magyarország középső tájain helyenként viharossá is fokozódhat.

Délután 6-16 fokot mérhetünk,, délnyugaton éehet melegebb.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes vidékein és tájain milyen időjárásra számíthattok majd szerdán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás