promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: havazás rázza meg Magyarországot, fagyos hideggel tér vissza a tél
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kellemesen tavaszias időt a visszatérő, kései tél töri meg kemény mínuszokkal, és havazással.

Pénteken éjszaka a gomolyfelhők egy része feloszlik, nagyobb területen - de nem mindenütt - kiderül az ég. Az éjszaka első felében a középső megyékben egy-egy hózápor még előfordulhat. Foltokban köd képződhet. A légmozgás jobbára gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -2 fok között valószínű, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

Szombaton a reggeli, délelőtti naposabb időt követően a déli órákra erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, csapadékra azonban nem kell számítani. Az északkeleti szél élénk, az Észak-Alföldön olykor erős lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Vasárnap az északi, északkeleti megyékben akár még több órára is kisüthet a nap, ugyanakkor dél felől egyre több, egyre vastagabb felhő érkezik.

Az ország nagy részén nem valószínű csapadék, de főleg a déli megyékben helyenként előfordulhat hózápor, havas eső zápor, záporeső. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -1 fok között, a fagyzugokban -10 fok körül alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás