promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hózáporral, lehűléssel robban be egy csúnya hidegfront Magyarországra ezen a napon - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen időjárásra kell majd számítanunk.

Az elmúlt bő egy hónapban a a télies és tavaszias napok egymást váltották, még az is megesett sokszor, hogy egy napon belül tavaszias időjárásból hirtelen téliesbe váltott az idő, majd ugyanígy fordítva is.

De vajon mi vár ránk a hétvégén Magyarországon? Folytatódik-e ez a trend? Esetleg lehűlés jön?

Az Időkép előrejelzése szerint már pénteken is lehet részünk kisebb hózáporokban, ugyanis a nap folyamán a Duna-Tisza közén és a Dunántúl keleti felén elszórtan zápor, hózápor is kialakulhat. A reggel fagyos lesz, napközben 4-9 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Pénteken Nyugat-Magyarországon lehetnek kisebb hószállingózások. Hajnalban -8, -1, napközben 3-8 fokot mérhetünk. Vasárnap több napsütés várható, csapdék már nem. A kora reggelt 5-10 fokos délután követi.

Hétfőn viszont megérkezik egy hidegfront Magyarországra. A hidegfront elszórt hózáporokkal, a Dunántúlon pedig viharos széllel érkezik, illetve lehűlés is várható, ugyanis a csúcshőmérséklet mindössze 1 és 6 fok között alakulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzéséből bővebben is tájékozódhattok az elkövetkező napok időjárását illetően, hogy a ti lakhelyeteken pontosan mire kell majd számítani:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás