promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: még hóembert is építettek Magyarországon, de vajon hogyan indul a március?
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éjszaka még erős mínuszok lesznek, de holnap napközben még az ég is kiderül.

Ahogyan az Időkép beszámolt róla, sok helyen Magyarországon fehér tájjal tudnak elbúcsúzni a februártól. A meteorológiai tél utolsó napján erős hózápor volt Óbudán, Kaposváron is rengeteg hó hullott, de Kaposmérőn még egy hóember is tudtak építeni, aki hősiesen védi a kaput, amíg el nem olvad. Ide kattintva meg is tudjátok nézni a fotót, amit Kacs Dávid készített.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma este fokozatosan elkezd majd csökkenni a felhőzet, kivéve Magyarország déli megyéiben. Az éjszaka második felére a Dél-Dunántúlon is megszűnik a havazás, hózápor. Az északi északkeleti szél keleten továbbra is élénk marad, másutt mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -7 fok között valószínű, a szélcsendes északi völgyekben több fokkal hidegebb is lehet.  

Amilyen izgalmas volt a február vége, olyan unalmas lesz a március eleje. Kedden derült, csapadékmentes idő várható, csak a keleti tájak fölé sodródhatnak délután felhők. Az északi, északkeleti szelet többfelé élénk, északkeleten erős lökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás