promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: visszatér a havazás Magyarországra, kelet felől fog érkezni az enyhe tél
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Február utolsó hétvégéjén még visszatér a havazás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint péntek éjszaka általában marad a felhős idő, de az északnyugati megyékben, az északi határ közelében hajnalra vékonyodik, csökken a felhőzet. Számottevő csapadék nem lesz, de elvétve zápor előfordulhat. A légmozgás a legtöbb helyen átmenetileg mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt -2 és +3 fok között várható, ennél hidegebb az északi völgyekben lehet.

Szombaton az északnyugati, északi megyékben napos idő valószínű gomolyfelhőkkel, délkelet felé haladva vastagabb, zártabb lesz felhőzet. Számottevő csapadék nem lesz, de a délkeleti, keleti tájakon gyenge, időszakos eső nem kizárt, az északnyugati határhoz közel pedig zápor kialakulására van esély. Az északkeleti, északi szelet sokfelé élénk, erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között várható.

Vasárnap a déli országrészben is felszakadozik, csökken a felhőzet. A nap második felében észak felől érkezhetnek kisebb-nagyobb felhőtömbök. Hazánk nagy részén több órára kisüt a nap. Délelőttig főleg az ország déli felén hullhat helyenként kisebb csapadék. Délutántól észak, északkelet felől alakulhatnak ki itt-ott záporok, hózáporok. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7, +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás