promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: az országot megszállja egy hidegfront, ami nem is lesz hideg, viszont fejfájást fog okozni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A következő napok alaposan ki fogják készíteni a frontérzékenyeket.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteki jelentése szerint késő estétől északnyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása, csökkenése, hajnalra a legtöbb helyen kiderül az ég. Késő este a keleti határszélen még előfordulhat kisebb eső, zápor, majd ezt követően csapadék már nem lesz. Az északnyugati szelet este még kísérhetik néhol erős lökések, majd fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban többnyire -4 és +1 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Szombaton általában zavartalan napsütés várható, csak a Nyugat-Dunántúlon és a Tiszántúlon képződhet némi gomolyfelhőzet. Csapadék nem lesz, és az északkeleti szél is csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között alakul.

Vasárnap a Dunántúlon napos idő várható, attól keletre átmenetileg nagyobb területen erősen megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Csak néhol erősödik meg a déli, délkeleti szél. Hajnalban általában -6 és -1 fok közötti értékeket mérhetünk, de a hidegre érzékeny helyeken akár -10 fok köré hűlhet a levegő. A csúcshőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás