promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, majd nem sokkal rá még egy - csúnya időre számíthatunk, részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható pénteken, kitekintünk a hétvégére is.

Az elmúlt időszakban a tél megmutatta az igazi arcát is, rengeteg mínuszban volt részünk, a hajnalok pedig igazán hidegre sikerültek többször is az elmúlt héten. Miközben többször volt részünk kisebb-nagyobb napfürdőkben is.

De vajon hogyan folytatja az időjárás a hétvége felé közeledve? És a hétvégén?

Az Időkép előrejelzései szerint pénteken egy hidegfront hoz majd kisebb záporokat, helyenként esők is előfordulhatnak majd, illetve hózáporok is kialakulhatnak Magyarországon. A nap első felében lehet több napsütés, de az északnyugatira forduló szelet sokfelé viharos széllökések is kísérhetik majd.

A legmagasabb hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul. 

Szombaton az esti órákban fog északnyugat felől vegyes halmazállapotú cspadék érkezni majd, így pedig havazás északon és északkeleten valószínű. Vasárnap egy újabb hidegfront éri el Magyarországot, ám ezúttal a péntekinél is viharosabb északnyugati széllel. Majd elszórtan alakulhatnak ki záporok és hózáporok Napközben 3-9 fokra van kilátás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében az ország térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időjárásra van kilátás hazánk egyes részein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás