promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hózáporok, -11 fok, napsütés: időjárási hullámvasút Magyarországon, attól függ, hogy hol laksz - érdemes követni az időjárás-előrejelzéseket a hétvégre
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható Magyarországon az elkövetkező napokban.

A csütörtöki időjárásunkat jelentősen felborította egy hidegfront betörése, korábban figyelmeztetést is kiadtak az időjárásügyi szakértők. Intenzív csapadékhullásra is számítani lehetett/lehet, illetve a kora esti órákban hózáporok is érkezhetnek.

De vajon meddig marad ilyen az időjárás, esetleg már jön is egy újabb változás?

Az Időkép előrejelzései szerint pénteken sok napsütésre számíthatunk, ám a Dunántúlon és északkeleten hózáporokkal is számolhatunk a nap folyamán. Hajnalban -10, -1, napközben 0-4 fokot mérhetünk.

Szombaton is sok napsütésre számíthatunk, ám nyugaton és az északkeleti határ közelében ismét előfordulhatnak hózáprok, a Dunántúlon pedig havas eső, havazásés ónos eső is kialakulhat. Hajnalban -11, -2, kora délután -2 és +6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap reggel a dunántúlon alakulhat ki havazás, illetve havas eső. Ezek délutánra folyamatosan megszűnnek. Az ország más részén túlnyomóan napos időre számíthatunk, ám délután keleten hózáporok is jöhetnek. Napközben -2, +2 fokra van kilátás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az egyes napokon milyen időre lehet számítani majd Magyarország egyes részein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás