promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: itt kell Magyarországon bosszantóan erős szélre készülni – mutatjuk a részletes előrejelzést
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csapadék megszűnik, de lesznek Magyarországon olyan helyek, ahol nagyon erősen feltámadhat a szél.

Beköszöntött a csípős január, és voltak már elég hideg hajnalok. A keményebb mínuszok inkább az ország keleti részén lesznek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd este és szerda hajnalban nem kell merész dolgokra számítani. Többnyire derült lesz az ég, helyenként köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződhet, de csapadékra sehol sem kell számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően -8 és -3 fok között alakul, de a keleti még havas, kevésbé szeles tájakon ennél jóval hidegebb lehet.

Szerdán is száraz a száraz idő lesz a jellemző, de a szél néhány helyen feltámadhat Magyarországon. A déli, délnyugati szelet a Nyugat-Dunántúlon és a Tiszántúlon kísérhetik élénk lökések, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Csütörtökön már havazás lesz

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön érkezik egy hidegfront, és záporokat, hózáporokat hoz magával. A Megmaradó hóra azonban csak északon, északkeleten van több esély, szóval itt lesz télies a táj.

Az oldal egy látványos animációt is összerakott a csütörtökön érkező csapadékról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás