promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, hózáporok jöhetnek, erre a napra jobb, ha már most felkészülünk - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fordulatokban gazdag hetünk lesz időjárás tekintetében.

Hétfőn egy hidegfront tört be Magyarországra, amelynek következtében sok helyen viharossá fokozódott a szél az országban, ráadásul az esti óráktól kezdődően észak felől egyre több helyen számíthatunk kisebb esőkre és hószállingózásra is.

A héten azonban nem kell végig ilyen időre számítani.

Mégis milyen idő várható majd kedden?

Az Időkép előrejelzései szerint kedden már sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű, bár az északnyugati szél sok helyen élénk lehet. Hajnalban északkeleten akár -10 fok is lehet. Kora délutántól 3-8 fokot mérhetünk országszerte.

Szerdán is sok napsütésre van kilátás, ám csütörtökön újabb hidegfront érkezik majd Magyarország területére, ráadásul viharossá fokozódó nyugat-északnyugati széllel. Helyenként záporok és hózáporok is kialakulhatnak a hatására.

 A legmagasabb hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hoyg az ország egyes tájain milyen időjárás várható majd az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás