promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, rettenetes idő vár ránk, érdemes már most felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen időjárás jön az elkövetkező napokban.

A januári kezdeti tavaszias időjárás-változás után, január közepére újra megérkezett az igazi tél Magyaarországra, ezen a héten egyes helyeken még olyan hajnalok is előfordultak, amikor -20 fokot mérhettünk.

Vajon a következő héten jön egy kis felmelegedés vagy éppen minden még hidegebbre fordul?

Az Időkép előrejelzései szerint vasárnap nagya területeken képződhet pára, köd zúzmarás köd hajnalban, amely Kelet-Magyarországon még délután is kitarthat. Csapadék nem valószínű. Hajnalban -12, -1, napközben -2 és +7 fokra van kilátás.

Ám hétfőn már megérkezik egy hidegfront, méghozzá viharos széllel éri el hazánkat. Sok helyen várható csapadék. Hajnalban a Dunántúlon lehet számítani a csapadékra, míg este északkeleten havas esőre és hózáporokra van kilátás.

Reggel -7, +2, napközben 3-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében azt is láthatjátok, hogy az ország egyes helyein hány fokot mérhetünk majd vasárnap, illetve már látszik az is, hogy a hétfői hidegfront hatására milyen időjárás-változásra számíthatunk majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás