promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat várható az időjárásban Magyarországon, nagyon sokan meg fognak majd lepődni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható az év utolsó napjaiban.

Az elmúlt napokban volt részünk jó, kevésbé jó és rossz időben is, Magyarország jelentős részén pedig ónos eső is hullott. Most mindenki arra kíváncsi, hogy az év utolsó napjaiban,

milyen időjárásban lehet majd részünk.

Mégis milyen időjárásra számíthatunk majd szerdán?

Szerdán napközben szórványosan alakulhat ki eső, szitálás. A hajnali órákban északon, északkeleten havas eső, hó, helyenként ónos eső, fagyott eső is hullhat.

Csütörtökön Időkép előrejelzései szerint Magyarországon sok helyen párás, ködös, borult időre van kilátás, napközben pedig nyugat felől majd több helyen eredhet el az eső, az északi határnál pedig ónos eső is előfordulhat. Északon, északkeleten 1-4, máshol 5-12 fokra készülhetünk.

Ám jön egy nagyobb fordulat majd, hiszen az év utolsó napján tavaszias idő jöhet. 10-16 fokos maximumokkal, hosszabb napos időszakokkal. Ám szilveszter éjszaka majd egy hidegfront hatására megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes részein, hány fokra számíthatunk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás