promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront robban be Magyarországra, sokan nagyon nem fognak örülni annak, ami utána következik
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Napsütés, hóesés. Sőt, viharossá fokozódó szélre és esőkre is van kilátás.​

Az elmúlt időszakban főleg locsogós időben volt részünk, többször fagyott is, az ég pedig általában szürke volt felettünk, ám megtörtént az is, hogy egy kis időre napfürdőzhettünk.

Most mindenki arra kíváncsi, hogy vajon a hét utolsó napján, mi vár ránk.

Mégis milyen idő várható vasárnapra?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint a nyugati és délnyugat megyékben vasárnap sok napsütés várható majd, ám az ország többi részén erősen felhős és borult marad majd az ég. Estétől pedig keleten és északon helyenként esőre, havas esőre és havazásra is számítani lehet majd. Az Észak-Dunántúlon és a hegyekben viharossá fokozódhat a szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között várható, de a szélvédett északkeleti tájakon mindössze 3, 5 fok valószínű.

Vasárnap este érkezik egy hidegfront, amelynek hatására jelentős lehűlés következik majd a következő hét elején. Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében azt is megnézhetitek, hogy az ország egyes részein pontosan milyen időre számíthatunk majd vasárnap, illetve az elkövetkező napokban. A videóból pedig az is kiderül, hogy ez a hideg leveő itt marad-e velünk karácsonyra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás