promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szélviharokkal tör be a havazás Magyarországra, nagyon kettészakad az ország, valahol napsütés jön - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hóval kecsegtet a hétvége.

Az utóbbi időszakban inkább a hó, a havas eső, majd a latyak volt az úr Magyarországon, de vajon jön-e valamiféle változás a hétvégére, vagy minden marad a már megszokott rendben, és futószalagon érkezik a havazás?

Mégis mi várható majd szombatra és vasárnapra?

Az Időkép előrejelzései szerint a szombat könnyebbnek ígérkezik, csapadék csupán a déli tájakon fordulhat elő havas eső, gyenges eső formájában. Ám vasárnap nagy változás következhet be, ugyanis egy mediternán ciklon hoz szélviharokat és havat hazánkba.

Elsősorban a keleti tájakon várható csapadék, a Dunántúlon száraz időjárásra van kilátás, még a nap is előbújhat.

Kelet-Magyarországon tehát esőre, havas esőre, majd havazásra is számíthatunk majd. Illetve a viharossá fokozódó északi szél hordhatja a havat is. A csúcshőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, a keleti tájakon a lehulló hó kezdetben olvadni fog, majd a hőmérséklet csökkenésével megmaradhat. Hétfő délelőttig megmaradhat pár centis hótakaró.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós időjárás-jelentésében megnézhetitek országrészekre is lebontva, hogy milyen idő várható az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás