promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ciklonok és frontjaik közelítenek felénk, kiadós esővel indulhat a november
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány nap múlva csapadékosabb idő veheti kezdetét.

Ciklonok és frontjaik közelítenek felénk, több helyen is kiadós esővel indulhat a november – olvasható az Időkép előrejelzésében. Mint írják, a héten még azért kitarthat a nyugodt, őszi idő, igaz fagyos, hideg, többfelé párás és ködös reggelek várnak ránk. Délutánra sem jósolnak több mint 20 fokot, maximum 15-16 fokokat mérhetünk. 

Szerdára a párás, ködös reggel után sok napsütést jósolnak, csak kevés felhő lehet az égen, eső nem várható. Hajnalban -4, +4, napközben 12-17 fokra számíthatunk.

Csütörtök reggelre is többfelé lehet pára, köd, de még aznap is, napközben a legtöbb helyen derült, napos időben lesz. A csúcshőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Az előrejelzés szerint pénteken és szombaton a hajnali pára- és ködfoltok megszűnését követően csaknem zavartalan napsütés lehet. A -3, +5 fokos reggeleket követően délutánonként 15 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Vélhetően ez még vasárnapig is kitart, a jelenlegi számítások szerint november első napjaiban, azaz hétfőtől elérnek bennünket az Atlanti-óceán fölött kialakuló ciklonok, csapadékosabb időszak veheti kezdetét; az Időkép szerint

Úgy tűnik, nagyobb területet is kiadós eső öntözhet, ezúttal már az egész országban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás