promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: tippelj, hogy felhőszakadás, vagy napsütéses idő vár-e ránk a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aki követte az elmúlt napok időjárását, az valószínűleg tudja a választ.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) nem rég bejelentette, hogy elég sokáig egy anticiklon fog uralkodni az időjárás felett. Ez egyszerűen lefordítva azt jelenti, hogy a meteorológusok nem tudnak semmivel se ránk ijeszteni, mert teljesen nyugodt lesz az idő egy darabig.

Az sokszor előfordul, hogy pont hétvége előtt, vagy hétvégén vár ránk egy lehűlés, de úgy néz ki erre sem kell számítani.

Csütörtök estig derült lesz az ég, és csapadék se várható. A Dunántúlon még lehet érzékelhető légmozgás, keletebbre azonban sok helyen szélcsend fog uralkodni, és főleg az északi völgyekben nagyobb eséllyel párássá válhat a levegő. A hőmérséklet késő este általában 12 és 17, hajnalban 6 és 14 fok között alakul, de a speciális mikroklímájú helyeken ennél hidegebb is lehet.

Pénteken marad a napos idő, csak kevés fátyolfelhő lesz az égen, csapadék pedig továbbra sem várható sehol. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, másutt jobbára mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás