promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ítéletidő érkezik pénteken az országba - Újabb hidegfront keseríti meg az életünket
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem elég, hogy rettenetesen hideg augusztusi napra ébredtünk csütörtökön, a folyatás sem lesz fényes, hiszen pénteken újabb hidegfont érkezik hazánkba. Mutatjuk a részleteket! 

Nagyon úgy néz ki, hogy elbúcsúzhatunk az idei nyártól ugyanis vasárnap egy hidegfront köszöntött be hazánkba, amely egész hétre lehűlést okoz. Sőt, csütörtökön rettenetesen hideg augusztusi reggelre ébredtünk, alig pár fok hiányzott, hogy fagyosan induljon a napunk. 

A folytatás sem lesz túl fényes, ugyanis az Ország Meterólógiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön este óriási csapadék várható az országban. Az éjszaka lehulló csapadék összege Zala és Somogy megyében területi átlagban is elérheti, illetve meghaladhatja a 20 mm-t, de délnyugati, nyugati megyékben lokálisan másutt is összegyűlhet hasonló mennyiség.

Pénteken ugyan csökken a felhőzet, és késő délután már a felhő- és csapadéksáv a keleti határt is elhagyja, az ország nagy részén azonban csúnya gomolyfelhők és záporok, zivatarok zavarhatják meg a napunkat. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 16 és 22 fok között várható, a tartósabban felhős, csapadékos keleti tájakon lesz a hűvösebb.

 [[cikk2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás