promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán berobban egy hidegfront, kettészakad az ország, ami ezután következik, arra jó, ha felkészültök - részletes időjárás-előrejelzés csütörtökre!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kegyelemdöfést kap a nyarunk. Megmutatjuk, hogy mire számíthattok csütörtökön, és az elkövetkező napokban.

Vasárnap megérkezett felénk egy hidegfront, nyomában a lehűléssel. A nyári forróságnak és a kánikulának hirtelen vége lett, szinte biztos, hogy a nyár már az utolsókat rúgja, korábban a gyönyörű időjós, Barta Sylvia is elbúcsúztatta a hőséget.

De vajon mi következik most, hogy lassan vége a nyárnak? Mégis milyen idő várható csütörtökre, és a hét többi napjára? Van-e esély még egy nagyobb hőségfröccsre?

Az Időkép arról számol be, hogy csütörtök délután Magyarország északi és északnyugati részeit elérheti egy hidegfront, amely esőkkel és záporokkal járhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint pedig csütörtökön ugyan még a délelőtti órákban az ország nagy részén többórás napsütésre számíthatunk, viszont a délután elkezd megváltozni az időjárás.

Délután az északi és északnyugati részek felett borult lesz az ég, majd az északi megyékben elkezhet hullni az eső, később pedig már a nyugati és délnyugati tájainkon is számíthatunk csapadékra. Ráadásul sok helyen az északi és északnyugati szelet erős széllökések is kísérhetik.

Az Alföld azonban megmenekülhet, itt minimális esély van a csapadékra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-csatornájának hála pedig mindezt térképre vetítve is láthatjátok, így jobban fel tudtok majd készülni a csütörtökre. A videóban az elkövetkező pár nap időjárásáról is beszámol a szakember:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás