promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikor jön már végre a tavasz?
Borítókép:  AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kedden túlnyomóan derült idő várhatóm de a gomolyfelhők miatt akár hosszabb időre is búcsút mondhatunk a napsütésnek. Nappal maximum 13 fokra számíthatunk.

A hét elején még ne számítsunk tavaszias időre, bármennyire is szeretnénk ezt. Kedden napközben túlnyomóan derült idővel indul a nap, de napközben egyre több gomolyfelhő jelenik meg, ez pedig azt jelenti, hogy hosszabb időre is búcsút mondhatunk a napsütésnek.

„Estig néhol, majd főként északkeleten fordulhat elő zápor, havas eső zápor, hózápor"

– írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az északi szél élénk lesz, de a Dunántúlon erős lökésekkel is számolni kell. A hőmérséklet hajnalban többnyire 0 és -5 fok között várható, míg nappal maximum 13 fokra számíthatunk.

Persze, nagy kérdés, mikor jön az igazi tavasz? Nos az OMSZ Facebook-bejegyzéséből az derül ki, hogy az előttünk álló hét elején semmiképp.

„A Nyugat-Európa fölött található nagy kiterjedésű anticiklon a jövő hét második felében mozdulhat el a szárazföld belseje irányába, így a Kárpát-medencében is nyugatiasra vált az áramlás, amellyel megkezdődhet a sokak által várt enyhülés. Azonban ennek az erőssége, de főleg a tartóssága erősen kérdéses, ugyanis hétvégére ismét megközelíthetnek bennünket az időjárási frontok"

– írják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás