promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hétvégén a hózáporokat több-kevesebb napsütés zavarja meg
Borítókép:  WOLFGANG KUMM / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétvégén furcsa időnk lesz: a hózáporokat több-kevesebb napsütés zavarja meg. A maximumhőmérséklet szombaton és vasárnap is jellemzően 10 fok alatt marad.

A hétvégén furcsa időnk lesz: a hózáporokat több-kevesebb napsütés zavarja meg. Melegedésre nem számíthatunk, ahogy napközben nem lesz melegebb 10 foknál, míg hajnalban -5 foknál is hidegebb lehet. De nézzük kicsit részletesebben, mi vár ránk szombaton és vasárnap az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Szombaton jellemzően felhős lesz az ég, csak az északkeleti megyékben lehet napsütés. Szórványosan várható hózápor, zápor, de az északnyugati országrészben kisebb havazás, havas eső is lehet. A szél időként élénk, erős lesz.

Hajnalban -5 és plusz 1 fok közötti értékeket mérhetnek, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. Míg napközben 4 és 9 fok között várható a hőmérséklet.

Vasárnap északnyugaton több, délen, délkeleten kevesebb napsütés várható. Utóbbi területen lehet hószállingózás, havas eső, eső, másutt számottevő csapadék nem valószínű. A szél sok helyen élénk lesz.

A hajnali -5 és plusz 1 fok közötti hőmérsékletet, 5 és 10 fok közötti nappal hőmérséklet követi. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás