promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az a fránya szél belerondít a szerdai időjárásba
Borítókép:  ANDREAS ARNOLD / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán a keleti országrészben borús, míg a középső országrészben és a Dunántúlon napos idő várható. Az északi, északnyugati szél erős lesz, a Dunántúlon és a Zemplén környezetében akár viharos lökések is lehetnek. 

A szerda hajnal elvétve előforduló záporral, hózáporral és élénk széllel indul. A keleti határ mentén lesz csak felhős vagy borult az égen. Nappal a keleti megyékben marad a szürke, borult idő, itt eső is lehetséges – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A középső országrészben és a Dunántúlon napos időre van kilátás. De azért számítani kell záporra, egy-egy zivatarra. Az északi, északnyugati szél erős lesz, a Dunántúlon és a Zemplén környezetében akár viharos lökések is lehetnek.

A hajnali hőmérséklet -2, +4 fok között alakul, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Az OMSZ figyelmeztet:

„szerdán a nap első felében az Alpokalján és az északkeleti harmadban várható északi, északnyugati irányból viharos széllökés (65-75 km/h), majd szerda estére már Bodrogköz térségében is veszít erejéből a szél. A napközben kialakuló záporok (néhol hózáporok) mellett a Dél-Alföldön zivatar sem kizárt."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás