promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágysz már egy kis hóra? Van egy jó hírünk! – csütörtöki időjárás
Borítókép:  ARNE DEDERT / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Csütörtökön az esti órákban nyugat felől egy melegfronti csapadékzóna érkezik, melyből csütörtök éjfélig az északkeleti tájakon 1,2 cm friss hó hullhat" – jelzi az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A csütörtök hajnalra a Dunántúlon megnövekszik a felhőzet, ennek következtében az Alpokalján kisebb havazás is lehet. Napközben a felhősáv elvonul, s mögötte melegfronti felhőzet érkezik, estére az ország nagy részén már erősen felhős lesz az ég – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ami fontos, és az OMSZ fel is hívja rá a figyelmet, az az, hogy estétől egyébként északnyugat felől egyre több helyen eső, havas eső, északkelet felé haladva már inkább havazás valószínű. 

„Csütörtökön az esti órákban nyugat felől egy melegfronti csapadékzóna érkezik, melyből csütörtök éjfélig az északkeleti tájakon 1,2 cm friss hó hullhat" – jelzik a meteorológusok.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6 fok között várható, de a fagyzugos helyeken -10 foknál is hidegebb lehet, a nappali hőmérséklet többnyire 1 és 7 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás