promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény mínuszok jönnek a hétvégén – erre számíts szombaton és vasárnap
Borítókép:  SILAS STEIN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombaton és vasárnap hajnalban bőven fagypont alá a süllyed a hőmérséklet. Szombat hajnalban akár -10 fok is lehet. Emellett mindkét nap van esély napsütésre. Mutatjuk a hétvégi időjárást!

A hétvégével kapcsolatban van jó és rossz hír is. A jó az, hogy szombaton és vasárnap is van esély napsüsétre, előbbi napon több órára kisüt a nap. A rossz hír az, hogy mindkét nap hajnalban kemény mínuszokra kell számítani. Mutatjuk, mire számíthatsz a hétvégén az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

Szombatra virradóra keletkezett köd egy része napközben megmaradhat, emellett viszont az ország nagy részén többórás napsütésre kell számítani, a felhőzet csak késő délutántól, dél felől növekszik meg. A tartósan borult területeken hószállingózás lehet.

A hajnali hőmérséklet -10 és és 1 fok között valószínű, míg a nappal 5 fokig is felmelegedhet a levegő. 

Vasárnap megvastagszik a felhőzet, csak északon van esély szűrt napsütésre, míg a déli országrészben lehet hószállingózás, havazás, havas eső, délkeleten akár eső is.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 között alakul, míg a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás