promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: elő lehet készíteni az esernyőt az év utolsó napjaiban
Borítókép:  KURT DESPLENTER / BELGA MAG / Belga via AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem volt szép év 2020, szóval időjárás terén sem búcsúzik szépen – hideg, esős időre kell számítani.

Kedden még előbújt a nap, így szívhattunk magunkban egy kis D vitamint, szerdától azonban fel kell készülnünk az esőre az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

Szerdai előrejelzés:

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és több helyen várható eső, zápor. Estig a Tiszántúlon valószínű a legtöbb, az Alpokalján a legkevesebb csapadék. A többnyire mérsékelt déli szél időnként megélénkül, egy-egy erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű.

Csütörtökön maradnak a felhők a fejünk fölött:

Az ország nagy részén erősen felhős, illetve borult lesz az ég, majd délutántól nyugaton már vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. A Nyugat-Dunántúlon számottevő csapadék nem valószínű, másutt sokfelé várható eső, zápor. A hegycsúcsokon havas eső, hó sem kizárt. Az északi, északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Erre ébredhetünk 2021 első napján:

Keleten, északkeleten is csökken a felhőzet, elsősorban a déli és a középső országrészben néhány órára kisüt a nap, majd délutántól főleg nyugaton és északon ismét lehetnek erősen felhős területek. A csapadékzóna K felé haladva a déli órákig elhagyja az országot. Késő délután, este főleg a nyugati, illetve az északi megyékben fordulhat elő helyenként kisebb eső, zápor. A déli szél sok helyütt megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás