promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetünk is, meg nem is a hétvége időjárásának
Borítókép:  MISCHA KEIJSER / CULTURA CREATIVE / CULTURA CREATIVE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változékony idő várható a hétvégén. Ahogy napsütésre, úgy esőre is készülni kell. Vasárnap hajnalban gyenge fagy is lehet. Mutatjuk a hétvégi időjárását!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétvégre vonatkozó előrejelzése változékony időjárásról számol be. Lehet számítani napsütésre, borús, felhős időre, gyenge fagyra, ahogy elszórta esőre, záporra is. Az OMSZ jelzi:

egymást követik a frontok a következő napokban, fájhat is feje a frontérzékenyeknek emiatt.

Szombaton eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Elszórtan várható eső. Zápor is előfordulhat, legnagyobb eséllyel a keleti megyékben. Napközben erős lesz a szél, de estére jelentősen mérséklődik a légmozgás. A leghidegebb órákban 6-12 fok lesz, a legmagasabb hőmérséklet 13-19 fok között várható.

Vasárnap, november elsején hajnalra több helyen köd képződhet, amely lassanként feloszlik. Ezt követően a legtöbb helyen kisüt a nap. Este a Dunántúl északi részén néhol eleredhet az eső. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 2-10 fok között alakul, de északon, északkeleten néhol már gyenge fagy is lehet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás