promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem olyan időnk lesz a jövő héten, mint amilyennek örülnénk
Borítókép:  AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jövő hétre kiadott előrejelzéséből kiderül, május utolsó hetében a napsütés mellett többször számíthatunk esőre, záporra, zivatarra.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat május utolsó hetére kiadott előrejelzéséből kiderül, hogy koránt sem lesz olyan jó idő, mint amilyet remélni lehetett. A napsütés mellett ugyanis több alkalommal is lehet számítani záporra, zivatarra. De nézzük, hogy péntekig bezárólag miként alakul a hét:

Hétfőn több helyen várható zápor, zivatar, ahogy erős szélre, szélre, a zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A leghidegebb órákban 5-11 fok, míg napközben 17-21 foki várható.

Kedden a több-kevesebb napsütés várható, ahogy zápor, zivatar is. Sokfelé lesz erős a szél. A minimumhőmérséklet 6-11, a maximumhőmérséklet 16-21 fok között valószínű.

Szerdán is több órára kisüt a nap, de szintén kialakulhat kisebb zápor, zivatar. A Dunántúlon erős szél várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb hőmérséklet 18-23 fok között várható.

Csütörtökön északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, a keleti tájakon azonban több órára kisüt a nap. Főképp a Dunántúlon lehetnek záporok, zivatar. Többfelé lehet élénk a légmozgás. A minimumhőmérséklet 5-13, a maximumhőmérséklet 18-24 fok között valószínű.

Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan alakulhat ki záporeső, néhol zivatar. A szél élénk, helyenként erős lesz. A leghidegebb órákban 6-13 fok lesz. Napközben 16-24 fokig melegszik a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás