promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan részegen vezetett a magyar sofőr, majd mindenki előtt előkapta a himbilimbijét
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alaposan ki kell majd vizsgálnia az ügyet a rendőrségnek.

Az orosz-ukrán háború alaposan felborítja a gazdaságot Európában. Természetesen az sem örül, aki boltba jár, de aki kocsival teszi azt, annak még jobban fel kell kötnie a gatyát. Sok magyar autós már tényleg gondolkozik azon, hogy átvált tömegközlekedésre, persze csak akkor, ha megteheti. Tény, hogy ezzel bőven lehet spórolni.

Péntektől ismét áremelés várható a kutakon, habár ezúttal csak a benzin drágul majd. Az már biztos, hogy bruttó 6 forinttal emelkedik a nagykereskedelmi ár, szóval a 95-ös benzin átlagtarifája így elérheti a 658 forintot is literenként.

Aki elhagyja a városát, és autópályán akar gyorsabban A-ból a B-be jutni, az se lehet felhőtlenül boldog. A 2023. január 1-jétől érvényes országos éves autópálya-matricáért személygépkocsik esetében 49 190 forintot kell fizetni, ami 5 százalékos emelkedés. A legnépszerűbb, D1-es, vagyis személyautó kategóriában a 10 napos matrica 44, a havi 71 százalékkal drágult.

Jövőre nemcsak a matricák, hanem a büntetések is drágulnak, úgyhogy nem érdemes megfeledkezni róla. Aki gyakran tér rá az autópályára, annak természetesen az éves matrica éri meg.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter tavaly december 6-án jelentette be, hogy eltörlik a benzinárstopot, és már a taxik sem tankolhatnak 480 forintért literenként.

Közben egy videó kering az interneten, amin egy budapesti taxi sofőrjének igazán jól sikerült a szilveszteri buli. Az autós megállt az egyik benzinkúton, de nem tankolni akart, hanem ő eresztette le a fáradt olajat – odavizelt.

Azt persze tegyük hozzá, egyáltalán nem biztos, hogy egy budapesti taxisofőrről van szó, lehet csak nála volt a gépjármű. Mindenesetre az esetet alaposan ki kell majd vizsgálnia a rendőrségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás