promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hír jött az Ötöslottóval kapcsolatban, ez minden játékost érint
Borítókép:  Illusztráció / Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmarad a már jól megszokott, szombati ötöslottó-sorsolás, ekkor húzzák ki a nyerőszámokat.

Rengetegen lottóznak Magyarországon, hiszen sokak álma, hogy egy csodálatos napon melléjük áll a szerencse, elviszik az Ötöslottó főnyereményét, és egy életre megszűnik az összes anyagi gondjuk, aztán úgy élnek, mint Marci Hevesen. Erre persze csekély az esély, de sosem lehetetlen, így vannak, akik elképesztő izgalmakkal várják a SzerencseSzombatot, hogy kiderüljön, mik a nyerőszámok – most van számukra egy rossz hírünk.

Kiderült, hogy december 31-én nem lesz Ötöslottó-sorsolás, illetve SzerencseSzombat sem, helyette kivételesen egy nappal később, január 1-én, vasárnap 18:45-kor lesz a műsor, amiben a számhúzás történik. Ez persze azt is jelenti, hogy most január 1-én, 17:30-ig lehet játszani az Ötöslottón, vagyis ezen a héten egy nappal tovább lehet feladni a szelvényeinket.

Ez sokak számára lehet rossz hír, hiszen egy nappal tovább kell izgulniuk azért, hátha elvitték az Ötöslottó főnyereményét – de persze biztosan akadnak olyanok is, akik kifejezetten örülnek annak, hogy még egy napjuk van feladniuk a szelvényeiket.

Nemcsak az Ötöslottót érintik a változások, hanem a Jokert és a Luxort is, ugyanis ezek is január 1-re csúsznak. A Luxor esetében így január 1. 13:30-ig, a Joker esetében pedig szintén január 1. 17:30-ig lehet játszani – a Luxort január 1. 20:00-tól küldhetik majd újra játékba a játékosok.

A Hatoslottó sorsolási ideje nem változik, de a sorsolás után csak január 1. 20:30-tól lehet majd játszani – erre is érdemes figyelniük a játékosoknak, nehogy kellemetlenség érje őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás