promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy durranást talált ki karácsonyra az egyik magyar mobilszolgáltató, végre ennek mindenki örülhet
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kisebb-nagyobb meglepetések mindenkit várnak.

Nem volt könnyű senkinek az idei év, pedig azt hittük, hogy a koronavírus-járvány legyűrése után fellélegezhetünk. De jött az energiaválság, az infláció, a bolti drágulás, most pedig az üzemanyagár-sapka eltörlése, így minden aprócska jó hírnek duplán örülünk.

A magyarországi mobilszolgáltatók a karácsony alkalmából igyekeznek meglepetésekkel elhalmozni ügyfeleiket az év végén, akik így legalább néhány napig felhőtlenül örülhetnek. A Yettel közös élmények ajándékozására alkalmas kártyákat talált ki erre az esztendőre, de december 31-ig kedvezményes, 1990 forintos áron aktiválható, 7 napos korlátlan belföldi adatjegyet is vásárolhatunk tőlük – olvasható a Pénzcentrumon.

A Vodafone az idei ünnepen pedig a készülékkedvezményekre helyezi a hangsúlyt, ami akár a 21 ezer forintot is elérheti, és nemcsak okostelefonra vonatkozik, hanem laptopra, tabletre, tévére, sőt játékkonzolra is.

A legpraktikusabb dologgal viszont a Telekom jelentkezett, ami ünnepi korlátlan netet biztosít 10 napra. Ezt csak díjmentesen aktiválni kell legkésőbb 2023. január 2-ig, és belföldön korlátlanul, míg az EU-ban 10 GB erejéig használható. Ha valaki több mobillal rendelkezik, az összesre aktiválhatja az ajánlatot.

Ezen felül 30 napra az HBO Max szolgáltatás is aktiválható díjmentesen, bár ez az ajánlat csak azokra vonatkozik, akik korlátlan net díjcsomaggal rendelkeznek. Az IPTV és Telekom TV ügyfeleknek pedig idén karácsonyra ajándék filmek járnak, egészen pontosan 3 díjmentes film jut nekik a FilmPremieren (ezek bármennyiszer újra megnézhetők).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás