promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit húzott Magyarország egyik nagy ételkiszállítója, ebbe sokaknak érdemes lesz beszállniuk
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Wolt vezetett be egy kapósnak ígérkező szolgáltatást.

Az ételek házhoz rendelése néhány éve kezdett tömegessé válni Magyarországon, a koronavírus-járvány pedig óriási robbanást hozott ezen a téren. Most már nem tudunk úgy végigmenni egy városi utcán, hogy közben ne botlanánk néhány – jellemzően biciklis – ételfutárba.

Idehaza két nagyobb cég verseng egymással, és a magenták, illetve a kékek folyamatos újításokkal próbálnak újabb ügyfeleket szerezni, illetve elhappolni a megrendelőket a konkurenciától.

Most az utóbbiakon volt a sor, a Magyarországon 2018-ban megjelent Wolt pedig olyan dobásra készül, amellyel alighanem jó sok éhes ügyfelet tud majd magának szerezni – legalábbis ideiglenesen biztosan.

Bevezetik ugyanis a Wolt+ szolgáltatást, amely lényegében egy megújuló havi előfizetés. Aki sokat szokott így rendelni, annak biztosan megéri majd, hiszen 1490 forintos havi előfizetői díjért ingyen házhozszállításhoz jut a rendszerhez csatlakozó éttermekből és üzletekből.

Az első hónapban ingyenes próbaidőszakra van lehetőség.

A szolgáltatás máris elérhető, bár egyelőre csak Budapesten. Ha sikeres lesz a kezdeményezés, akkor alighanem más magyarországi településeken is bevezetik. Első hallásra megéri csatlakozni, hiszen a kiszállítási díjak immár nem ritkán az 500 forintot is elérik egy-egy rendelésnél.

„Az előfizetők már az induláskor több, mint 700 étterem és üzlet közül választhatnak, a kínálat pedig folyamatosan bővül. Az alkalmazásban W+ ikon jelzi azokat a kereskedőket, akik csatlakoztak a szolgáltatáshoz”

– adott hírt a dologról a Portfolio.hu. Információik szerint van minimális rendelési érték, sőt távolsági korlátozás is: az éttermi és kiskereskedelmi rendeléseknél a kosárösszeg 3000 forint, bolti élelmiszer rendelése esetén 5000 forint, és a csomagot a futárok legfeljebb 4 kilométerre viszik el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás