promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor hatalmas bejelentést tett az OTP Bankkal kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor szerint komoly tervei vannak az OTP Banknak.

Jelenleg sokan úgy látják, hogy bizonytalan időket élünk, hiszen az orosz-ukrán háború még Magyarországra is nagyon negatív hatással van, az infláció és az energiaválság megnehezíti az emberek hétköznapjait. A boltokban egyre többet kell fizetnünk ugyanazokért a termékekért, nagyon oda kell figyelnünk a rezsire, a legtöbben pedig ott fogják meg a pénzüket, ahol csak lehet.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor jelenleg Szamarkandban van, hogy a türk államok vezetőivel tárgyaljon pár fontos témáról, amik természetesen a magyarokat is nagyban érintik. Éppen ezért Orbán Viktor csütörtök délután egy videóval jelentkezett, amiben beszámolt arról, hogy haladnak a tárgyalások, és pontosan mikről beszélnek – illetve az OTP Bankkal kapcsolatban is egy komoly bejelentést tett.

„Ez itt Üzbegisztán. Itt tartják a türk államok vezetői éves csúcstalálkozójukat. Van miről beszélni: háború, szankciók, világgazdasági válság, általános bizonytalanság itt és Európában is. 60 tagú üzleti delegációval érkeztünk, mert ma kétoldalú tárgyalásokat folytatunk az üzbégekkel. Az üzbég elnökkel és kormányával, üzleti lehetőségekről tárgyaltunk. Közel jutottunk hozzá, hogy az OTP hamarosan bejelentheti egy jelentős üzbég bank megvásárlását, és gyógyszeripari bejelentések is várhatók itt létrehozandó gyártóbázis beruházásának megkezdéséről. Ma délután még meg tudunk állapodni vízgazdálkodási, élelmiszeripari és nukleáris energetikai kérdésekben is. És ma este kezdjük a szankció és a háború kérdésének megtárgyalását a türk államok vezetőivel”

– mondta Orbán Viktor.

Ha továbbra is jól zajlanak a tárgyalások, akkor könnyen lehet, hogy hamarosan újabb fontos bejelentéseket tesz Orbán Viktor, így érdemes lesz figyelni a következő napokban a miniszterelnök közösségi oldalát.

Itt lehet megtekinteni Orbán Viktor bejelentkezését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás