promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
17 éves magyar fiú tervezte az új LEGO-szettet, már kapható, de nem olcsó
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent a 17 éves magyar fiú által tervezett LEGO-szett.

Hamarosan itt a Black Friday, és Magyarországon is rengeteg üzletben és webáruházban lesznek leértékelések. Sokan várják minden évben a fekete pénteket, ami idén november 25-ére fog esni. Általában ilyenkor szoktak az emberek bevásárolni karácsonyra, éppen ezért a kiemelt termékek között vannak a telefonok, televíziók, PlayStation-ök, házimozi rendszerek, laptopok, tabletek, de még a LEGO-k is.

Utóbbi esetében is elég magasak az eladási számok a Black Friday-en, és természetesen idén sem maradunk hatalmas akciók nélkül. A LEGO a saját, hivatalos honlapján reklámozza már a fekete pénteket, ami náluk november 25-től 28-áig fog tartani. Érdemes lesz majd ezen a három napon böngészni az oldalukat, mert nagyon sok szuper termékük lesz leárazva.

Ami viszont biztos, hogy nem lesz még olcsóbb, az a bizonyos csocsóasztal, ami nemrég jelent meg a boltokban. Korábban a Promotions is beszámolt róla, hogy egy 17 éves magyar fiú készített egy csocsóasztal-tervet, amit a LEGO Ideas oldalra töltött fel még 2021-ben. Mivel elérte a 10 000 szavazatot, a LEGO Csoport designer csapata megvizsgálta és kiválasztotta, hogy megvalósításra kerüljön.

A 2339 elemből álló szett különlegessége, hogy nemcsak dísznek jó, de akár játszani is lehet vele. A készlet 22 figurát tartalmaz 44 különböző fejjel és 43 fajta frizurával, vagyis variálni lehet a karakterek kinézetét. Egy csapatban 5 minifigura található, csapatonként pedig 2 rúd, amivel irányítani lehet őket.

A csocsóasztal-készlet már november 1-től kapható, a tervező magyar fiú szettjét október végén mutatták be a LEGO Csoport 'For The Joy Of Play' párizsi eseményen. A készlet 91 990 forintért kapható a LEGO honlapján. Az alábbi videóban pedig megnézhetitek, hogy hogyan működik játék közben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás