promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyira kiakadt a győri bíróságnál egy férfi, hogy letolta az alsónadrágját és olyat mutatott, amit kevesen láttak életükben
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kicsit kiakadt egy férfi Győrben. Hogy pontosan miért, a mai napig rejtély, de a kiakadás tárgya többek között az is lehetett, hogy szóltak neki, mert rossz helyre parkolta le a biciklijét. 

Nem lehet tudni, hogy egyszerűen csak rossz napja volt-e, vagy a fájdalmai miatt akadt ki egy férfi a győri bíróság épülete közelében, de azt bizonyosan tudni lehet, hogy vádat emeltek ellene - legalábbis erről tájékoztatott az ügyéség, írja a Tények. A cikk alapján biciklivel érkezett a bíróságra még nyáron a férfi, akinek nem kellett sok, hogy rövid idő alatt komoly feltűnést keltsen.

A cikk alapján a gondok akkor kezdődtek, amikor a biciklijét olyan helyre parkolta, ahova nem lett volna szabad, potnosabban a szolgálati autóknak fenntartott parkoló melletti táblához. Ezt jelezték is a férfinak, aki bement az épületbe, hogy megkérdezze, hol lenne szabályos a kétkerekűt parkolni, és a történet egyik homályos pontja, hogy nem lehet tudni, hogy milyen választ kapott, csak a következményeket. Ezután történt ugyanis, hogy főhősünk eleinte csak zsörtölődött, aztán kiabálva ment ki az utcára. 

A dühe nem csillapodott, ütni kezdte az épület bejárati ajtaját, követelve, hogy engedjék be. Azonban a szelíd kérés süket fülekre talált, és miután nem történt semmi, még jobban felidegesítette magát, amivel arcpirító pillanatokat okozott a jelenlevőknek, miután a közeli zebrához ment. 

A férfinak nem kellett több, letolta az alsónadrjágját, így a nagyközönség gyorsan megállapíthatta, hogy heresérvtől szenved. 

 

 Hogy a fájdalomtól, vagy a bíróségi affér miatt történt az incidens, egyelőre nem tisztázott, de azt még tudni lehet, hogy a furcsa törtnések folyamatos sorozatának a rendőrök vetettek véget. Az ügyészség közleménye szerint a férfi elleng arázdaság miatt emeltek vádat, akit a bíróság akár két év börtönre is ítélhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás