promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nébih fémdarabot tartalmazó termékekre figyelmezteti a magyarokat - Íme a részletek a lehetséges veszélyről
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly veszélynek lehetnek kitéve a Müller vásárlói.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, vagyis a Nébih az utóbbi hetekben kifejezetten aktív volt, hiszen több veszélyre is felhívta a magyar családok figyelmét. Legutóbb például egy olyan, Auchanban kapható termék visszahívásáról tájékoztatta a vásárlókat, aminél aflatoxin szennyezettség gyanúja merült fel – alábbi cikkünkben minden információ megtalálható erről az esetről:

A Nébih most olyan termékek miatt adott ki komoly figyelmeztetést a honlapján, amikben esetlegesen fémdarabok lehetnek, vagyis mindenképp érdemes vigyázni velük, ha jót akarunk magunknak, illetve a családunknak.

A Müller kínálatában szereplő, többféle ízben kapható, 396 g-os Layenberger Fit and Feelgood fogyókúrás porok között vannak azok az érintett termékek, amiknél fennáll az idegen anyag jelenlétének veszélye – 2022. május 25-től kerültek értékesítésre az adott árucikkek.

Íme az érintett termékek pontos adatai, hogy mindenki ellenőrizni tudja, hogy rá is vonatkozik-e a Nébih figyelmeztetése:


Kép: Nébih

A Nébih, illetve a Müller is azt kéri az emberektől, hogy aki esetleg vásárolt az érintett, azóta már visszahívott termékekből, semmiképp se fogyassza el azokat, hanem minél hamarabb vigye vissza az üzletlánc bármelyik egységébe, ahol természetesen a vásárlást igazoló blokk felmutatása nélkül is megtérítik számára a teljes vételárat – a Müller szíves elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.

Itt található az érintett termékek illusztrációs képe:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás