promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyarországi nagyvárosban szórakozásból autók gumijait szurkálja ki egy ismeretlen
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt vigyázni, mert az illetőnek már ez a hobbija, ráadásul a kórház melletti parkolóban.

Nagyon oda kell figyelniük a nyíregyházi autótulajdonosok, mert egy ismeretlen garázdálkodik a Sóstói úti kórház melletti parkolóban. A titokzatos elkövetőnek az lett újabban a hobbija, hogy kiszúrja valamelyik ott parkoló autónak a kerekét.

Az esetet még dühítőbbé teszi, hogy a kórház melletti parkolóról van szó. Bele lehet gondolni, hogy épp mi tartunk egy vizsgálatra, vagy valamelyik családtagunkat visszük-hozzuk, és utána még belefutunk egy ilyen kellemetlenségbe, ami nem nagyon nem hiányzik ahhoz a naphoz.

Az elkövetőre a szon.hu hívta fel a figyelmet. A lap a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban szúrta ki, hogy egyre többen kezdtek el erről posztolni.

Nyíregyházán már történt olyan, hogy valaki részegen kezdte el végigkarcolgatni több tucat autót, de ez egy fokkal komolyabb károkozás.

„Szeretnélek figyelmeztetni Titeket, hogy a Sóstói úti kórház melletti parkolóban egy elmebeteg az autók gumiját szurkálja előszeretettel. Munka után leengedett jobb első kerék várt. A szakember, akihez elvittem megállapította, hogy ki lett szúrva. Vigyázzatok, ha tudtok!”

- írta az egyik hozzászóló.

Ilyenkor az autósok elég ritka esetben kapják elő a defektjavító szettet, hogy helyrehozzák a károkat, ráadásul ez tényleg csak vészmegoldás, és ebben valószínűleg nem is lehet alkalmazni . A legegyszerűbb, ha az egészet lecseréljük a pótkerékre.

A szon.hu hozzátette, hogy a legtöbb hozzászóló azt a tanácsot adta, hogy akivel ez előfordul, tegyen feljelentést a rendőrségen. Remélhetőleg hamarosan le fog bukni az a személy, aki ezt csinálja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás