promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szerencsejáték Zrt. elárulta a nagy titkot – Ezekkel a sorjegyekkel rengeteget lehet nyerni Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bizonyos sorsjegyekkel akár 75 millió forintot is zsebre lehet vágni.

A lottóláz továbbra is él Magyarországon, és semmiképpen se feledkezzen meg senki a szelvénye feladásáról, nehogy pont most kopogtasson be Fortuna az ajtón. Ezen a héten a hatos lottón lehet a legtöbbet nyerni, mivel itt 505 millió forint a várható főnyeremény, míg az ötösön 485 millió.

A Skandináv lottó remek szérián van túl, mert két hét alatt négy telitalálatos szelvény is született, de a múlt héten nem volt senki, aki mind a hét számot jól tippelte volna meg. Ott a várható főnyeremény most 100 millió forint lesz a 34. héten.

Magyarországon továbbra is imádják az emberek a sorsjegyeket. Itt nem kell a sorsolásra várni, csak megvesszük, és ha a szerencse mellettünk áll, akkor lehet hatalmas összeg üti a markunkat.

A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum kérdésére elmondta a nagy titkot, hogy a hagyományos kaparósokon több ízben is elvitték már a 75 millió forintos főnyereményt. Az online kaparható sorsjegyeken 2022-ben mindeddig 15 millió forint volt a legnagyobb nyeremény.

Egyre többen teszik le a voksukat a sorsjegyek mellett, mivel a kaparósok árbevétele a tavalyi év azonos időszakához képest 21 százalékkal emelkedett. A cég a lapnak megemlítette, hogy az értékesítési adatok alapján a Buksza és a Szuper Black Jack sorsjegyek a legnépszerűbbek.

Az újak is persze jól muzsikálnak, mint mondjuk a Pénzmátrix, a Nyomkövető, vagy éppen a Vadvilág sorsjegycsalád – utóbbiból például az első 3 héten összesen több mint 3,5 millió darabot értékesítettek.

Mivel több 75 millió forintos nyeremény is gazdára talált idén, így bátran kijelenthetjük, hogy érdemes kapargatni. Persze mind mindent, ezt is csak mértékkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás