promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Feró megmutatta csúcsmodern otthonának egy kis részletét, minden magyarnak le fog esni az álla
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beleshetünk a nemzet csótányának otthonába.

Nagy Feró háza egy igazi kis Kánaán, unokái is imádják. A Beatrice énekese gyönyörű, nagy családdal büszkélkedhet, hamarosan pedig megszületik a negyedik unokája is, a legkisebb érkezését éppen Magyarország legnagyobb nemzeti ünnepe, az augusztus 20-i államalapítás környékére várják. Noelnek hívják majd a negyedik jövevényt. Nagy Ferónak rajta kívül van egy hatéves, egy négyéves, és egy egyéves unokája is.

Nagy Feró a kertjében egy igazi kis gyermekparadicsomot húzott fel, az önfeledt játékokban pedig együtt osztozik az apróságokkal is. A 76 éves énekes szinte minden percet kihasznál, hogy önfeledten játszanak a kertben. Biciklizni tanítja a csöppségeket, de a kertben lévő csúcsmoern medencében is együtt pancsol velük.

Nagy Feró a TV2 Mokka című műsorában beszélt minderről, miközben a kertről is készültek felvételek. Az énekes azt is elmondta, hogy náluk az unokák határoznak meg mindent, a kisebbik fia körülbelül 300 méterre lakik tőle, így még az is megesik, hogy egy nap kétszer is meglátogatják.

Korábban amúgy a Bors is járt Nagy Ferónál, akkor a ház belső részéről is készültek fotók.

A Mokka videójába is láthatjátok a gyönyörű kertet:

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás