promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit hibázott egy magyar lottózó – közel 150 millió forintot bukott el miatta
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába nyerte meg a hatalmas összeget, a pénzét szétosztják.

Aki lottózik, az biztosan mindig le szokta ellenőrizni azt, hogy volt-e találata. Eleve izgalmas dolog, és az emberbe bele is van kódolva, hogy kíváncsi amiatt, hogy lett-e valami nyereménye. Az meg sokak rémálma lehet, hogy kihúzzák a számait, amivel már régóta játszik, de ő pont nem adta fel a nyertes szelvényt.

Persze az is valóságos rémálom lehet, amikor valakinél ott van a nyertes szelvény, csak egyszerűen nem tud róla.

Ez bizony újra megtörtént, mivel az egyik Joker nyertes nem jelentkezett a közel 150 millió forintos nyereményét – számolt be róla a Szerencsejáték Zrt.

Az idei év elején egy játékos négy hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szemkápráztató összeget, azonban a szerencsés 90 napon belül nem jelentkezett. Ilyenkor ez bizony pech, mert már hiába lobogtatná a magasban a szelvényét, a nyeremény felvételének az ideje lejárt. Valószínűleg az illető nem is tudott róla, hogy gazdagabb lett 150 millió forinttal.

A szabály az, hogy ilyenkor ez a pénz visszakerül a játékosokhoz. A Szerencsejáték Zrt. 2022. július 18. és 31. között összesen 36 különböző nagyságrendű pénznyereményt sorsol ki a szerencsevadászok között.

A júliusi Joker-akcióban minden játékos automatikusan részt vesz, aki legalább 600, vagy 900 forint értékben vásárol Jokert valamely lottójáték mellé. A szerencsések hetente 15 x 300 ezer, valamint 3 x 3 millió forintot nyerhetnek, ráadásnyereményként pedig 15 millió forintot is kisorsolnak, így összesen 42 millió forint ütheti a szerencsések markát. További részleteket erről ide kattintva találtok.

A fel nem vett nyeremény 100 millió forintot is meghaladó összege további Joker akciókban talál gazdára. A februárban kihúzott jackpot egyébként a második legmagasabb fel nem vett összeg. A Joker játéktörténete során 2019-ben egy játékos 245,6 millió forintos jackpotért nem jelentkezett, 2020-ban pedig 79,1 millió forintnyi nyereményért nem jelentkeztek.

A mostani Joker várható főnyereménye 55 millió forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás