promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák Balázs labdájával életet lehet menteni - Az egész ország egy tokaji férfiért aggódik
Borítókép:  Gyöngyösi Zsolti
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyöngyösi Zsolti 1997 óta ádáz harcot vív a sclerosis multiplexszel, és most nagy szüksége van a segítségre.

A sclerosis multiplex egy krónikus betegség, ami alattomos módon a központi idegrendszert, vagyis az agyat és a gerincvelőt érinti. Világszerte állítólag 1 millió ember szenved ettől, és sajnos egy tokaji férfi, Gyöngyösi Zsolti is közéjük tartozik már 25 éve.

„Zsolti folyamatosan küzd, nem adja fel, és hiába szorul mindenben segítségre, akkor is minden egyes nap tud mosolyogni, és még mindig képes pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Csak jót lehet róla mondani”

– mesélte Gyöngyösi Zsolti párja.


Kép: Gyöngyösi Zsolti

Gyöngyösi Zsolti bátran harcol, de egyre rosszabb állapotban van, és már nemcsak a mozgásában korlátozza őt a betegség, hanem a légzésére és a beszédképességére is komoly hatással van – éppen ezért lenne nagy szüksége egy 5 hetes tüdőrehabilitációs kezelésre, amit sajnos most nem tud megengedni magának, mivel 1,5 millió forintba kerül, és összesen ötször kéne elmennie rá, hogy igazán hatásos legyen.

„Jelenleg az a célunk, hogy Zsolti tudjon hangosan és érthetően beszélni, mert az most nagyon nehezére esik, pedig fontos lenne, hogy képes legyen jelezni, ha valami baj van. Egy ilyen kezeléssorozat után megerősödhet annyira, hogy ez újra menjen neki”

– árulta el Gyöngyösi Zsolti párja.


Kép: Gyöngyösi Zsolti

Nagyon sokan kedvelik Gyöngyösi Zsoltit, ezért most egy jótékonysági árverést szerveztek neki, hogy összejöjjön számára a kezelésre való pénz:

Egy Dzsudzsák Balázs által dedikált Nike labdára lehet licitálni május 29-ig, de a szerencsés nyertes nem csupán ezzel a felbecsülhetetlen értékű relikviával gazdagodik, hanem utalvány formájában kap mellé egy kétszemélyes ebédet, illetve egy egésznapos wellness fürdőzést is a budapesti Rudas Fürdő/Bistróban – ráadásul azt is két fő részére.

Aki szeretne, és tud segíteni Gyöngyösi Zsoltinak, az a lent látható Facebook-posztnál licitálhat komment formájában, illetve az alábbi számlaszámra is lehet utalni, ha valaki így szeretné könnyebbé tenni az életét, és támogatni őt a sclerosis multiplex elleni csatában:

Gyöngyösi Zsolt
OTP Bank: 11773346-70931345-00000000
Közlemény: ZSOLTI

Itt található az a Facebook-poszt, aminél licitálni lehet komment formájában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás