promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Vodafone, magyarok tízezrei imádni fogják ezt a hírt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről jó, ha tudsz.

Egy olyan új dolgot vezet be Magyarországon a Vodafone, amely akkor lehet hasznos, ha bizony otthonunkban akadozik a vezetékes internetszolgáltatás. Új, mobilnettel kiegészített otthoni internetcsomag jött tehát a szolgáltatónál. Valószínűleg sokak számára tényleg elengedhetetlen az, hogy a nap 24 órájában legyen internetkapcsolatuk, ám simán megtörténhet, hogy valamilyen okból kifolyólag akadozni kezd az internet.

De már az ilyen helyezetekre is van megoldás.

Hiszen még a legmegbízhatóbb kapcsolatot is megzavarhatja akár egy építkezés, amely az utcánkban folyik, egy csatornázás, de még egy váratlan áramszünet is.

Az új Internet Pro csomag ezekre a váratlan zavarokra lehet azonnali megoldás. Kétfajta szolgáltatást vonnak össze egyetlen csomagba, így pedig a korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfeleik a vezetékes és a mobil hálózat előnyeit összevonva havonta automatikusan megújuló 5 GB-nyi belföldi adattal, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan (mobilnetes) adathozzáféréssel tudják biztosítani a gondtalan internetezést otthonukban.

A Vodafone azt is megemlíti előnyként, hogy az új csomaggal már a vezetékes internet bekötésére sem kell várni az ügyfélnek, mivel a mobilinternetet adó SIM-kártyát már a szerződéskötéskor aktiválják, így az így biztosított adatkeret már ekkortól az előfizető rendelkezésére áll.

Hogy beszélik el mindezt nekünk a marketingesek egy harminc másodperces szpotban? Pontosan így:

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás