promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyugta nélkül is fizet a Lidl - Bárki visszaviheti a szalmonella-gyanús Kindereker
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Nyugta nélkül is visszaveszi a Lidl azokat a Kinder termékeket, amik szalmonellafertőzést okozhatnak. Visszafizetik a csokik árát, bár egyelőre vásárlói panasz nem érkezett hozzájuk.

Nagyjából egy hete derült ki, hogy Magyarországra is érkezett a Ferrero szalmonellával fertőzött Kinder csokoládéiból. Végül a cég úgy döntött, hogy minden termékét visszahívja, ami az adott üzemben készült.

„A Ferrero Magyarország Kft. elővigyázatosságból önkéntesen visszahívja a magyar piacról néhány Belgiumban gyártott Kinder termék meghatározott gyártási tételét”

– írja közleményében a Lidl.

Az élelmiszerlánc nem kapott panaszt megbetegedésről, de úgy döntöttek, hogy inkább visszahívják a termékeket, és visszafizetik az árát.

„Jóllehet a forgalomba hozott Kinder termékek egyike sem mutatott pozitív eredményt a szalmonellateszteken és fogyasztói panasz sem érkezett hozzánk, de rendkívül komolyan vesszük a helyzetet, mivel fogyasztóink védelme a legfontosabb számunkra”

– tette hozzá a Lidl.

A szalmonella gyanús termékeket bármilyen üzletükbe vissza lehet vinni, ahol még nyugta nélkül is visszaveszik azt, és visszafizetik az árát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás