promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a Yettel, nagyon sok magyar fog örülni ennek a hírnek
Borítókép:  Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hasznos újítás érkezett.

A Yettel Wallet szolgáltatási köre most tovább bővül, hiszen helyet kap benne a BKK (Budapesti Közlekedési Központ) vonaljegye, illetve a nemrégiben bevezetett nagy újítás, a 30 és 90 perces időalapú digitális jegyek is. Az időalapú jegyek nagy előnye, hogy ezen idő alatt többször is használhatók, többször is át lehet szállni velük, illetve oda és vissza irányba is használhatók. Ráadásul az érvényességi idő belül elkezdett utazást is be lehet fejezni velük.

A vásárlás egyszerűen, a Yettel Wallet applikáción keresztül, a mobilszámla terhére történhet. A digitális megoldás kényelmi díj nélkül vehető igénybe, így pedig az utazások is teljesen papírmentessé vállhatnak

A Yettel magyarországi ügyfelei amúgy korábban már mobilszámlájuk terhére is vásárolhatnak jegyet és bérletet a nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál, a BKK-nál, illetve a Volánbusz, valamint a GYSEV járataira. Ez bővült most a fenti bejelentéssel, az időalapú jegyek értékesítésével is a Yettel Walletnél. Számlás előfizetés esetén a megvásárolt utazási termék ára a következő telefonszámlán jelenik meg, míg kártyás előfizetés esetén az összeg azonnal levonódik az egyenlegből, így nincs szükség bankkártya adatok megadására sem.

Az alkalmazsában a vásárlás online történik, így pedig aktív adatkapcsolathoz van szükség a vásárláshoz, az érvényesítséhez és az ellenőrzéshez is.

(via Pénzcentrum)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás