promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hírt közölt a Vodafone Magyarország, ezt mindenki imádni fogja
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Programot indít a vállalat.

Talán nincs is a médiatérben olyan tartalomforma, amely ennyire dinamikusan növekszik és fejlődik. Így egyáltalán nem meglepő a cég projektje.

Az elmúlt években a podcast szcéna Magyarországon is virágzik, egyre-másra sokasodnak a tartalomgyártók, miközben a podcast-ek iránt a kereslet is fokozatosan nő, és már szinte minden témára találni podcast-műsorokat a Youtube-on vagy éppen a Spotify-on. A Vodafone Magyarország most az egész podcast-szcénára kiterjedő programot indít el - írja a Media1.

Mindezt a távközlési vállalat két másik vállalattal karöltve teszi, méghozzá a minőségi tartalomfogyasztás és -gyártás jegyében.

A proram neve Vodafone Podcast Pioneers, ennek keretében pedig a tartalomgyártók anyagi támogatáshoz juthatnak, illetve szakmai és technológiai segítséget is kaphatnak. Ráadásul műsoraikat majd a Vodafone különböző felületein is hirdetik majd.

Jelentkezni (és persze részleteket olvasni a programoról) a Podcast Pioneers oldalán lehet majd IDE kattintva. Amúgy a Vodafone Magyarország a Carat médiaügynökséggel és a BOLD kreatívügynökséggel együttműködésben indítja a programot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás