promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erről minden magyar lottózónak tudnia kell – nagy változások jönnek a mai naptól
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki még több embert húzhat be az Eurojackpot, aminek még a főnyereménye is nő.

Magyarországon is roppant népszerű az Eurojackpot, ami a friss változtatásaival azt akarja elérni, hogy még több ember szerencsét próbáljon vele. A mai naptól ugyanis második húzás lesz a héten, szóval duplán lehet izgulni. Ha ez nem lenne elég, még a főnyeremények is nőni fognak.

A játék a Eurojackpot indulása 10-ik évfordulójának jegyében lett frissítve új szabályokkal.

Innentől nem csak pénteken, hanem kedden is lesz számhúzás, ami a mai napon veszi kezdetét. Az Eurojackpot indulása óta (2012. március 23.) hetente csak egy húzás volt.

A több húzás révén várhatóan több nyeremény lesz kifizetve, a főnyeremény összege gyorsabban fog emelkedni és rendszeresebben lesz megnyerve.

A Eurojackpot játékszabályai nagyjából ugyanazok lesznek, mivel továbbra is öt számot kell kiválasztani 1 és 50 között, valamint 2 Euró számot.

Mostantól viszont az Euró számokat az 1-12 tartományból lehet választani és nem az 1-10 tartományból. Ez kihat a nyeremények elnyerésének esélyére mind a 12 kategóriában.

A főnyeremény elnyerésének esélye, például, 1 a 95 344 200-hoz arányról 1 a 139 838 160-hoz arányra módosul. Míg egy kicsit kevesebb nyertes lesz, várhatóan a nyereményösszegek felosztási százalékának újra kalkulálása minden szinten átlagosan nagyobb kifizetésekhez vezet minden kategóriában.  

A főnyeremény maximuma 90 millió euróról 120 millió euróra nő, új nyereményrekord felállítására adva lehetőséget valamikor később az idei évben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás